Termeni si conditii

Website-ul www.pcontainer.ro este proprietatea S.C. POP INDUSTRY S.R.L., societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J28/1637/1994, CIF RO6759221 cu sediul in Str. Cireasov nr. 12, Slatina, jud. Olt, Romania.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii produselor comandate si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre POP INDUSTRY SRL si utilizate in scopul gestionarii comenzilor transmise si a informarilor ulterioare.

POP INDUSTRY SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea POP INDUSTRY SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al POP INDUSTRY SRL, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@pcontainer.ro

Livrarea produselor comandate se face pe teritoriul Romaniei. Echipa de vanzari a POP INDUSTRY SRL va primi informatiile de contact prin intermediul formularului de comanda sau contact si va oferi informatiile concrete privind termenul, costurile si modalitatea de livrare.

Portofoliu lucrariCatalogul de produse 2016
vezi catalog

Ai nevoie de o cotatie de pret?

Echipa noastra iti sta la dispozitie in a-ti da oferte adaptate nevoilor tale.