Pop Industry, o companie din Slatina, judeţul Olt, înfiinţată în 1994 de antreprenori români, produce anual 3.000 de remorci, jumătate fiind trimise la export în ţări din Europa, iar jumătate fiind vândute pe piaţa locală.

„Urmează să depunem un proiect pe fonduri euro­pene pen­tru achiziţia de utilaje, pentru mărirea capacităţii de pro­duc­ţie şi creşterea productivităţii. Extinderea va consta în mă­ri­rea spaţiului de montaj şi depozitare din fabrică. Moder­ni­zarea halei a început de luna aceasta (martie) şi se va finaliza în trei luni, respectiv în iunie 2017“, a declarat pentru ZF ingi­nerul Dumitru Popescu, di­rec­torul general al companiei.

Investiţia în extindere se ri­dică la circa 1,5 milioane de euro. Afacerile companiei Pop Industry au fost în creş­tere în ultimii ani, evoluând de la 6,3 milioane de lei în 2010 la un nivel de 16,4 milioane de lei (3,7 mil. euro) în 2015, arată datele oficiale de la Ministerul de Finanţe.

„În 2016 am avut o cifră de afaceri în jur de 5 milioane de euro, iar pentru 2017 es­timăm circa 6 milioane de euro. Media angajaţilor pe anul trecut a fost de 100 -120 de per­soane“, a spus Dumitru Popescu, care controlează un pachet de 75% din acţiunile producătorului.

Citeste continuarea pe Ziarul Financiar

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.